Agenda

Title: Next Level Wound Prevention and Management Salt Lake City, Utah 8/6/2025

Basic to Intermediate Level Program

Draft Agenda Times – May fluctuate depending on course pace

7:00-8:00 set up

8:00 Sign in and get settled

8:30-10:00 (90 min)

Lecture

10:00-10:15 Break (15 min)

10:15-12:00 (105 min)

• Lecture

12:00-1:00 Lunch (60 min) (UWH work on skills lab set up)

1:00-2:30 (90 min)

Lecture

2:30-2:45 Break (15min) Check skills labs setups

2:45-4:30 Skills Labs (approximately (105 min)

4:30-4:45 Course Conclusion (15 min)

- Q&A
- Evaluation/Certificates of Completion Process